365 pieces of me Project

Började ett litet projekt häromdagen: 365 pieces of me. Eller litet och litet projekt, det är rätt stort. Projektet innebär att jag ska ta 365 självporträtt. Det kommer att bli en utmaning som heter duga ifall jag orkar ta mig igenom 365 dagar att egoporträtt. Men samtidigt kommer det att bli en rolig utmaning och jag kommer verkligen att utmana min kreativitet och samtidigt hitta nya sätt att fotografera på.

Jag antar att när jag är klar med det här projektet kommer jag att vara rätt trött på mig själv!

selfportrait-2.6

Please follow and like us:

By Tiina

Porträtt– och Konstfotograf som bor söder om Göteborg. Mina konstbilder finns på tiinapetersson.se I'm a Fine Art and portrait Photographer who (for the most part) live and work in the Gothenburg area in Sweden. My fine art work can be found at tiinapetersson.com

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.