Borås djurpark del 2

Jag fullkomligt älskar elefanter och på Borås djurpark har de en liten flock OCH en “liten” babyelefant! Jambu som bara var fyra veckor gammal när vi var där beskyddades av flocken mest hela tiden.Boras djurpark 24Boras djurpark (2 av 20)

De ståtliga girafferna såg mest ut som det stod och vaktade inhängnaden vid de stora portarna.Boras djurpark 26Boras djurpark (1 av 20)

Aphuset

Det är alltid roligt att se aporna. De lekfulla Svartaporna hade många småttingar som sprang in och ut och kastade sig upp och ned.Boras djurpark (3 av 20)Boras djurpark 25 Boras djurpark (4 av 20)

Även orangutangerna hade fått en liten att ta hand om. Men de tog det lite lugnare och vilade inomhus.Boras djurpark (8 av 20)

Lejonkungen och hans följe

Det var inte riktigt dags för matning av lejonflocken när vi kom dit men de vankade hungrit fram och tillbaka framför glaspartiet. De hade säkert inte haft något emot att ta en mumsbit av oss besökare om de hade kunnat.Boras djurpark (6 av 20)Boras djurpark (7 av 20)

 

Please follow and like us:
Published
Categorized as Natur Tagged

By Tiina

Porträtt– och Konstfotograf som bor söder om Göteborg. Mina konstbilder finns på tiinapetersson.se I'm a Fine Art and portrait Photographer who (for the most part) live and work in the Gothenburg area in Sweden. My fine art work can be found at tiinapetersson.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.