365 dagar av självporträtt

365 bilder dag 20Den här lördagen har gått fort, vet inte riktigt vart tiden tog vägen. Åtskilliga koppar med te har dock gått åt när jag suttit framför datorn där jag surfat, ritat, och lekt med bilder i photoshop.  Så det kanske är svaret. För tiden går fort när man har roligt.

Här är i alla fall dagens självporträtt, det tjugonde i ordningen. Men jag har fortfarande lite att göra innan jag går ifrån skrivbordet för dagen nämligen att rita dagens teckningsutmaning: årstiderna.

Please follow and like us:

By Tiina

Porträtt– och Konstfotograf som bor söder om Göteborg. Mina konstbilder finns på tiinapetersson.se I'm a Fine Art and portrait Photographer who (for the most part) live and work in the Gothenburg area in Sweden. My fine art work can be found at tiinapetersson.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.