En bricka fylld av gott

nordgarden31V6B0729
Svängde förbi Nordgårdens bageri i helgen och plockade upp ett par semlor för fotografering. Jag är egentligen inte så förtjust i bakverk men en semla om året blir det (i år kanske några fler slinker ned i magen då jag hade tänkt att fotografera dem).

Jag plockade fram min födelsedagsbricka från Svensk tenn och kokade upp en kopp med varm choklad. Testade ett par varianter av upplägg bland annat med ett fång med tulpaner i våriga färger.

Please follow and like us:

By Tiina

Porträtt– och Konstfotograf som bor söder om Göteborg. Mina konstbilder finns på tiinapetersson.se I'm a Fine Art and portrait Photographer who (for the most part) live and work in the Gothenburg area in Sweden. My fine art work can be found at tiinapetersson.com

1 comment

  1. Pingback: semlor

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.