Categories
Okatergoriserat

En bricka fylld av gott

nordgarden31V6B0729
Svängde förbi Nordgårdens bageri i helgen och plockade upp ett par semlor för fotografering. Jag är egentligen inte så förtjust i bakverk men en semla om året blir det (i år kanske några fler slinker ned i magen då jag hade tänkt att fotografera dem).

Jag plockade fram min födelsedagsbricka från Svensk tenn och kokade upp en kopp med varm choklad. Testade ett par varianter av upplägg bland annat med ett fång med tulpaner i våriga färger.

Please follow and like us:

One reply on “En bricka fylld av gott”

[…] semla blir det faktiskt inte om året (vissa år inga alls).  Jag tycker att det är roligare att fota dem. I år blev det faktiskt en som slank ned i magen men det var redan förra veckan, därför blir […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.