En kall och frusen morgon

Igår eftermiddag drog en tjock dimma in från havet och imorse när jag vaknade hade rimfrosten svept in landskapet i ett vackert och fruset täcke. Jag ska försöka ta mig ut och fånga några bilder på rimfrosten och samtidigt njuta av det vackra vädret. Det ser att bli blir ytterligare en vacker vinterdag här på västkusten.

 Foto taget för projektet 365 pieces of me fotograf Tiina Petersson på Nära ögat i Kullavik.

Nu är jag 30 självporträtt närmare 365, så de här blå ögonen kommer du att få se fler gånger framöver. Just den här bilden tog jag med mobilkameran.

Please follow and like us:

By Tiina

Porträtt– och Konstfotograf som bor söder om Göteborg. Mina konstbilder finns på tiinapetersson.se I'm a Fine Art and portrait Photographer who (for the most part) live and work in the Gothenburg area in Sweden. My fine art work can be found at tiinapetersson.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.