Ett nytt år med många förändringar att se fram emot

Årets första månad har redan hunnit halvvägs. Julen är nedpackad och nyårsfirandet slut. Bloggen har försummats men jag har umgåtts med mina nära och kära och jag har funderat och planerat en hel del för framtiden. En ny kamera har införskaffats, möten har planerats och bokats.

Jag fortsätter att smida mina planer för det nya året och snart kommer jag att kunna dela med mig av det till dig. Men inte riktigt än.

krokodilkudde

Förresten, tänkte visa kudden som jag illustrerade i höstas och som jag beställde från Ohhdeer. Den var lika fin som jag hade hoppats att den skulle vara när jag fick hem den! Tog en bild med mobilen för att visa dig.

Please follow and like us:

By Tiina

Porträtt– och Konstfotograf som bor söder om Göteborg. Mina konstbilder finns på tiinapetersson.se I'm a Fine Art and portrait Photographer who (for the most part) live and work in the Gothenburg area in Sweden. My fine art work can be found at tiinapetersson.com

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.