Helgen som försvann

Det var med rasande fart den här helgen försvann. Det kändes som om jag knappt hann blinka innan den tog slut. Trots det hann jag med att rita ett par teckningar till teckningsutmaningen,   fotograferat lite och så gjort lite annat smått och gott här hemma. Men tiden rann iväg lite väl fort för nu är det redan söndag kväll. Jag får försöka njuta av de sista timmarna med lite god mat och trevligt sällskap. Önskar dig en mysig söndagskväll!

Här är förresten självporträtt nummer 21 i mitt projektbild-no 21 365 pieces of me project

Please follow and like us:

By Tiina

Porträtt– och Konstfotograf som bor söder om Göteborg. Mina konstbilder finns på tiinapetersson.se I'm a Fine Art and portrait Photographer who (for the most part) live and work in the Gothenburg area in Sweden. My fine art work can be found at tiinapetersson.com

2 comments

 1. Låter som en mysig helg 🙂
  Tack fina för din kommentar hos mig.
  Arbetsbeskrivning… Nä, det gör jag inget inlägg om, men jag kan skriva ihop
  hur jag gjorde och vilka mått jag hade, så kan jag maila dig *ler* När jag syr mina
  jeansväskor så har jag sällan arbetsbeskrivning. Det finns vissa grunder som jag
  använder, men fickor etc beror på hur byxan ser ut och vad jag kan använda 🙂 Jag
  ska försöka knåpa ihop något som jag hoppas är förståligt.

  kram kram Malin

  1. 🙂 Syr inte själv så mycket men en kameraväska hade ju varit intressant att försöka sig på. ja, tack tar gladeligen emot någonslags beskrivning. 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.