I fantasins värld – årstiderna

Tema: årstiderna

arstidernaÄr inte fantasi något helt underbart? Vi kan drömma oss bort från en tråkig vardag, vi kan skapa böcker och måla fantastiska tavlor från det vi har inom oss. I fantasins värld är allt möjligt och det är jag väldigt glad för!

Att tolkningarna för teckningsutmaningen är helt fria tycker jag är helt underbart! Det är skönt att kunna spinna loss ordentligt… Därför tog jag också tillfället i akt när jag tog mig ann uppgift nummer nio: årstiderna. Jag flyttade helt frankt en vintrig och kall snögubbe till stranden där det är soligt, varmt och skönt. Kanske är det för att jag själv känner mig frusen och behöver lite sol?

Hoppas du har en skön söndag och att du inte fryser för mycket!

 

Please follow and like us:

By Tiina

Porträtt– och Konstfotograf som bor söder om Göteborg. Mina konstbilder finns på tiinapetersson.se I'm a Fine Art and portrait Photographer who (for the most part) live and work in the Gothenburg area in Sweden. My fine art work can be found at tiinapetersson.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.