In my dreams I try to reach you

Idag bjuder jag på en dystrare bild än gårdagens “isdrottning” men jag älskar den surrealistiska känslan i bilden. Du kanske känner igen bryggan från ett av mina fototillfällen i vintras?

För den här bilden har jag använt två av mina egna foton samt en textur som jag har lånat. Har märkt att jag älskar det här med texturer och hur de kan bidra till stämningen i bilden. Därför har jag nu också gjort det till en uppgift åt mig själv att fotografera och lägga upp en egen texturbank. 

in my dreams I try to reach you – självporträtt nr43  365 pieces of me
Självporträtt nr 43
365 pieces of me

 

Please follow and like us:

By Tiina

Porträtt– och Konstfotograf som bor söder om Göteborg. Mina konstbilder finns på tiinapetersson.se I'm a Fine Art and portrait Photographer who (for the most part) live and work in the Gothenburg area in Sweden. My fine art work can be found at tiinapetersson.com

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.