Nära ögat AB

Idag är dagen här, dagen som jag länge drömt och funderat kring. Idag tar jag nämligen steget ut i frilanslivet som fotograf, kreatör och kommunikatör i mitt bolag Nära ögat. 

Header Naraogat.se jan 2013

Det är med en pirrande känsla som jag ger mig ut i det okända. Efter sex år som informatör i statens tjänst ville jag gå vidare men visste inte riktigt vilken riktning jag ville gå. Jag tog ett sabbatsår och kom fram till att jag ska göra det jag älskar. Att skriva, fotografera och att få utlopp för mina idéer i ord och bild. Det har dock inte varit lätt att få jobb och jag har varit på många intervjuer och ibland kommit ända till slutet. Men eftersom det är fotografera och skiva som jag vill göra framöver så har jag fortsatt att fundera på hur jag ska göra drömmen sann.

Det har varit en lång tankeprocess att komma fram till att jag ska vara egenföretagare men nu är jag redo att sätta igång! Jag kommer att arbeta med foto, skribent och kommunikationsuppdrag. Mer information kommer upp på sidan inom kort men du är välkommen att redan nu ta kontakt med mig om du behöver hjälp inom någon av dessa områden. Jag är intresserad av såväl korta som långa uppdrag.

Förändringar

I och med denna nystart planerar jag att rensa och fokusera mina flöden. Fokus kommer framöver att vara här på Nära ögat därför kommer också bloggen att ändra skepnad och innehåll. Jag kommer att plocka in saker som jag inte tidigare har skrivit om här på Nära ögat då jag har haft andra forum för dem. Alla förändringar kommer inte hända på en gång, men om du är en återkommande läsare så har du säkert redan sett en skillnad.

Twitter kommer jag självklart att fortsätta att använda mig av så även Flickr. Instagram har jag inte beslutat mig för om jag ska gå vidare med eller inte.

Stora förändringar för mig alltså. Jag ser fram emot en händelserik vår!

Please follow and like us:
Published
Categorized as Uppdrag

By Tiina

Porträtt– och Konstfotograf som bor söder om Göteborg. Mina konstbilder finns på tiinapetersson.se I'm a Fine Art and portrait Photographer who (for the most part) live and work in the Gothenburg area in Sweden. My fine art work can be found at tiinapetersson.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.