Categories
Uppdrag

Nära ögat möter

Idag bjuder jag på en försmak av en ny sak som jag har på gång: Nära ögat möter. Det kommer vara en intervjuserie där jag filmar, fotograferar och intervjuar en kvinna inom ett kreativt yrke. Det kan till exempel vara en konstnär, författare eller smycketillverkare. Det behöver inte vara någon som arbetar med detta på heltid utan kanske fortfarande ser detta som en hobby men drömmer om att livnära sig på sin passion. Kanske är just du den person som jag ska träffa? Hör av dig (e-post eller kommentar på inlägget) om du har ett förslag på vem jag borde träffa och varför. Alla förslag mottages tacksamt!

Då film är ett helt nytt koncept för mig gjorde jag en provinspelning i helgen med Maja Larsson som är en otroligt begåvad illustratör från Uppsala. En längre intervju med henne kommer under våren.

Maja Larssons fantastiska illustrationer hittar du på majalarsson.se

 

Please follow and like us:

One reply on “Nära ögat möter”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.