Vi ses på Webcoast 2013

Förra året i mitten av mars var jag på Webcoast på Linholmen i Göteborg för första gången. Det var en otroligt lärorik och spännande helg där jag fick tillfälle att träffa nya spännande människor med ett intresse för webben. 15-17 mars i år är det dags igen!

webcoast_logo_2013_date

Vad är Webcoast?

Jo, Webcoast är ett forum för att byta idéer och åsikter men också en plats där du har chans att lära och samtala kring  kommunikation, webbanvändning och webbutveckling. Det är en helg där du också har chans att utöka ditt kontaktnät. Webcoast är ett så kallad knytkonference, alltså inga förutbestämda talare och ämnen. Deltagarna bestämmer i stället själva agendan för de tre dagarna. För mig som är en vetegirig person är Webcoast ett utmärkt tillfälle att lära mig lite om något nytt och att lära känna spännande och trevliga människor!

Det finns fortfarande biljetter kvar i fall du är intresserad.

 

Please follow and like us:
Published
Categorized as Tips, Uppdrag

By Tiina

Porträtt– och Konstfotograf som bor söder om Göteborg. Mina konstbilder finns på tiinapetersson.se I'm a Fine Art and portrait Photographer who (for the most part) live and work in the Gothenburg area in Sweden. My fine art work can be found at tiinapetersson.com

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.