With delicate wings

With-delicate-wings-2
With delicate wings
Porträtt nr 49
365 Pieces of me

 

Jag är en känslig konstnärssjäl, det har jag alltid varit. Jag funderar mycket och tycker att det är skönt att få vara ensam med mina tankar. Jag vill klara allt själv och blir frustrerad om jag inte lyckats med en gång. Stark kvinna reder sig själv…

Men, även om jag trivs i mitt eget huvud är det vansinnigt skönt att kunna öppna upp och bolla mina funderingar lite då och då. Det är ett sätt för mig att komma fram till något ännu bättre. Ibland vet jag svaret redan när jag öppnar min mun eller skriver ned frågan som jag har gått och funderat på. I brist på arbetskamrater i så är de sociala medierna perfekta.

Just nu försöker jag att finjustera formerna och vägen framåt. Hur jag ska nischa mig på marknaden och hur jag ska bygga upp mitt varumärke? Det är naturligt att det kommer nya spår ju mer tiden fortskrider, konstigt vore väl annars. Det betyder inte att jag överger de gamla tankarna och målen utan jag förädlar dem och hittar ännu bättre vägar att gå framåt på.

Sakta men säkert formar sig grunden. Men en sak vet jag med säkerhet – det ska kännas rätt i magen och jag ska ha glädjen i fokus.

På tal om sociala medier. Här hittar du mig på FacebookTwitter och Instagram.

Please follow and like us:

By Tiina

Porträtt– och Konstfotograf som bor söder om Göteborg. Mina konstbilder finns på tiinapetersson.se I'm a Fine Art and portrait Photographer who (for the most part) live and work in the Gothenburg area in Sweden. My fine art work can be found at tiinapetersson.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.