Monster och andra läskiga saker

Rädslan för monster är en del av vår uppväxt när vår fantasi får de mest naturliga saker att bli skrämmande. Barns fantasi har inga gränser därför har nog många av oss haft besök under sängen eller i garderoben under vår uppväxt. Även om vi som vuxna vet att monster är något som är ologiskt och att de inte finns mer än i fantasins värld så kan det vara svårt att sluta vara rädd. Kanske är det också därför som många vuxna fortfarande är mörkrädda och har svårt att sova ensamma och när det är kolsvart.

Men monster skrämmer inte bara, de fascinerar också. Jag ramlade över denna underbara idén: The monster engine så jag var bara tvungen att dela med mig av den här. En amerikanske illustratör som målar monster med utgångspunkt från barns teckningar. Det är nästan som monstren kommer till liv.

Filmen är lite väl reklamig så vill du skippa den så kan du istället se hans illustrationer  här.

Please follow and like us:

By Tiina

Porträtt– och Konstfotograf som bor söder om Göteborg. Mina konstbilder finns på tiinapetersson.se I'm a Fine Art and portrait Photographer who (for the most part) live and work in the Gothenburg area in Sweden. My fine art work can be found at tiinapetersson.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.