Ekorrn satt i granen

Godmorgon! Vid vårt fågelbord är det full fart så här på morgonkvisten.  Koltrastar, hackspettar, domherrar, starar men också skogsmöss, ekorrar och rådjur. Det är riktigt roligt att sitta och titta ut och ha naturen så nära.

När jag började tänkta på ekorrar kom jag på att jag inte visat de foton som jag tog förra våren. Det var en inte så oblyg gynnare som kom så nära som en meter ifrån mig. Började undra ifall den såg mig överhuvudtaget. Men fina fotografier blev det.

Ekorre 1Ekorre 2Sniffande ekorreDrickande ekorreSniffande ekorre

Please follow and like us:
Published
Categorized as Natur Tagged

By Tiina

Porträtt– och Konstfotograf som bor söder om Göteborg. Mina konstbilder finns på tiinapetersson.se I'm a Fine Art and portrait Photographer who (for the most part) live and work in the Gothenburg area in Sweden. My fine art work can be found at tiinapetersson.com

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.