En udda samling koppar

Eftersom jag har omgett mig med en hel del porslin och glas den senaste tiden (fotografering för jolisas.se) och att jag själv älskar att dricka te ur vackra koppar kom min tolkning rätt snabbt för det här temat: samlad.

För att njuta av en kopp te till fullo så måste man ju ha en vacker kopp att dricka ur. Hade jag haft plats hade jag kunna fylla hyllmeter efter hyllmeter för att ha en kopp för varje sinnesstämning och tillfälle. Koppen är ju nästan halva njutningen! Min favorit just nu är en Marimekkokopp med röda blommor (Primavera) och varje gång jag tar den i min hand blir jag glad från magen ned till tårna.

samling av te- och kaffekoppar
Tema: samlad

Även denna är illustrerad i Procreate men jag har också bearbetat den i PhotoShop.

Please follow and like us:

By Tiina

Porträtt– och Konstfotograf som bor söder om Göteborg. Mina konstbilder finns på tiinapetersson.se I'm a Fine Art and portrait Photographer who (for the most part) live and work in the Gothenburg area in Sweden. My fine art work can be found at tiinapetersson.com

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.