Klyftor av sol

Bland det bästa med den här årstiden är de apelsiner. De är som små solar av lycka. Goda, saftiga och söta. Fast tyvärr vet jag aldrig om apelsinen jag tar i affären kommer att vara sådär gudomligt god eller om den kommer att vara torr och tråkig. Det är lite som att vinna på lotteri…

Ända sedan jag var liten äter jag dem helst i skurna klyftor. Kanske är det för att alltid tyckt att de är så vackra när jag skär upp dem?

apelsin1

Please follow and like us:

By Tiina

Porträtt– och Konstfotograf som bor söder om Göteborg. Mina konstbilder finns på tiinapetersson.se I'm a Fine Art and portrait Photographer who (for the most part) live and work in the Gothenburg area in Sweden. My fine art work can be found at tiinapetersson.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.