Kor på vinterbete

Inte långt ifrån där jag bor finns det en flock med kor som går ute året om, i ur som skur. De verkar har ett bra liv, de bor i en skyddad dalgång på vintern och på sommaren får de en annan hage att beta i. Ibland föds det kalvar in i flocken och jag tycker att det är så roligt att se dem skutta runt och leka ystert. Ibland tar jag omvägen bara för att få se dem. Häromdagen gjorde jag just det. 

Flocken är lite skygg så de tittade alla skeptiskt på mig när jag kom med min kamera. De två som stod vid staketet började genast gå mot flocken med sneglade hela tiden bakåt för att se vart jag var. Man kan nästan se i deras blickar att de inte ville ha mig alltför nära, så efter en kort stund fortsatte jag att gå.

kossor-1 kossor-2 kossor-3 kossor-4 kossor-5 kossor-7kossor-8kossor-6

Please follow and like us:

By Tiina

Porträtt– och Konstfotograf som bor söder om Göteborg. Mina konstbilder finns på tiinapetersson.se I'm a Fine Art and portrait Photographer who (for the most part) live and work in the Gothenburg area in Sweden. My fine art work can be found at tiinapetersson.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.