The lonely swimmer

The lonely swimmer

Att ta ett morgondopp är inte alla förunnat och även om vi hade haft möjligheten hade nog inte alla tagit ett ändå. Men min faster, hon tar ett dagligen, i alla fall så länge isen på sjön inte hindrar henne. Hon tar på sig sin baddräkt och sveper in sig i morgonrocken och går sedan rakt över gatan och stiger ned i det kalla och uppfriskande sjövattnet. Varje morgon. Och detta har hon i alla fall gjort de senaste 30 åren. Det kallar jag att välkomna varje dag med ny energi och att vara ett med naturen och elementen.

När jag besökte henne i Finland i somras följde jag med henne ned till sjön och självklart var jag tvungen att fota henne. Nu var det dags att göra något med fotot även om det är vackert bara som det var i just det ögonblicket. En stilla sommarmorgon när fåglarna kvittrande och luften var sådär mjuk och varm som den bara kan vara en tidig sommarmorgon.

Please follow and like us:

By Tiina

Porträtt– och Konstfotograf som bor söder om Göteborg. Mina konstbilder finns på tiinapetersson.se I'm a Fine Art and portrait Photographer who (for the most part) live and work in the Gothenburg area in Sweden. My fine art work can be found at tiinapetersson.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.