Mannen vid bordet

tiina petersson portratt av en man

När jag var på Andreas Anderssons vernissage förra helgen tog jag den här bilden på en helt okänd man för mig. Han satt där helt försjunken i sitt arbete.  Jag tog egentligen bilder på Andreas utställning med min mobil. Men mannen fick mig att sänka ned mobilkameran mot honom en stund istället och jag tog snabbt ett par bilder på honom innan tillfället försvann. Det var något med hur han satt. Det ensamma ljuset på borden som fladdrade med vinddraget. De vita pappren han antecknade på. När man sedan tittar lite närmre ser man hans vita iPhone-lurar i öronen. Det får mig att undra vad han lyssnar på. Och vad han arbete med. Kanske är han lärare, författare eller musiker? Det är något klassiskt med bilden men samtidigt en mix av gammalt och nytt. Mjukt och hårt. Människor fashinerar mig. Och jag betraktar.

 

Please follow and like us:
Published
Categorized as Porträtt

By Tiina

Porträtt– och Konstfotograf som bor söder om Göteborg. Mina konstbilder finns på tiinapetersson.se I'm a Fine Art and portrait Photographer who (for the most part) live and work in the Gothenburg area in Sweden. My fine art work can be found at tiinapetersson.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.