Säljer nu bilder via Printler.com

Om du följer mitt arbete med konstbilder har du kunnat se att jag nu också säljer bilder via Printler.com. Detta känns jätteroligt då mina konstbilder kommer kunna nå ut till så många fler.  Det finns nu möjlighet att köpa foto-posters i fler storlekar på matt papper men också  på ett finare papper i limiterad upplaga.

Om detta faller väl ut kommer jag att lägga upp ännu fler bilder till försäljning där. Så om du är intresserad att få mina bilder till ett mycket bra pris så är detta ett jättebra tillfälle!

Please follow and like us:

By Tiina

Porträtt– och Konstfotograf som bor söder om Göteborg. Mina konstbilder finns på tiinapetersson.se I'm a Fine Art and portrait Photographer who (for the most part) live and work in the Gothenburg area in Sweden. My fine art work can be found at tiinapetersson.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.