Teckningsutmaning 2

Tema: magi

drawingchallengeno2Jag gör ett nytt försök att hinna med en teckningsutmaning. Som jag tidigare har nämnt så är jag ingen illustratör utan jag gör det här för att hålla min kreativitet levende. Det är roligt och utmanande. I höstas ritade jag bland annat en krokodil som sedan såldes på OhhDeer.com under begänsad tid. Kudden ligger nu hemma i soffan.

Men nu är det alltså dags att vässa pennan igen. Maja Larsson har satt ihop listan och första temat i teckningsutmaningen är magi. Så vad är mer magiskt än födelsedagar och paket. Jag blev därför sugen på att rita en liten drake som fått en överraskning.

Jag har tidigare tecknat och lagt ut mina alster på denna sidan men i och med att jag sorterar och rensar i mina flöden kommer jag visa dem här på Nära ögat och på Instagram istället.

magi drawingchallenge no2

Please follow and like us:

By Tiina

Porträtt– och Konstfotograf som bor söder om Göteborg. Mina konstbilder finns på tiinapetersson.se I'm a Fine Art and portrait Photographer who (for the most part) live and work in the Gothenburg area in Sweden. My fine art work can be found at tiinapetersson.com

1 comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.