Teckningsutmaning 3 startar 1 april

Flickrgruppen Teckningsutmaning

Imorgon den 1 april är det dags för en ny omgång av teckningsutmaningen. Det här blir den tredje i ordningen och denna gång är det Ami Nordström (@anmano) som står för utmaningens teman. 

Sugen på att vara med?

Teckningsutmaningen är öppen både för alla och du postar förslagsvis dina bidrag på vår gemensamma Flickrgrupp Teckningsutmaning. Du kan ansöka att gå med i gruppen redan nu. Om du taggar på Twitter och Flickr eller Instagram använd gärna #teckningsutm3 så blir det lätt att följa bidragen. Har du en egen blogg kan du också publicera dina bidrag på den.

Det ska vara roligt!

Teckningsutmaningen är ingen tävling utan ett roligt tillfälle att utmana dig själv och en chans att turboboosta din kreativitet. Utmaningen ska vara lustfylld så släpp alla dåliga samveten och dåliga tankar redan nu. Vill du inte eller hinner du inte vara med på alla 30 teman så är det helt ok!

Imorgon den 1 april kör vi alltså igång igen, då kommer du också att hitta teckningsutmaningens alla 30 teman på Amis blogg! Du hänger väl med?!

 

 

Please follow and like us:

By Tiina

Porträtt– och Konstfotograf som bor söder om Göteborg. Mina konstbilder finns på tiinapetersson.se I'm a Fine Art and portrait Photographer who (for the most part) live and work in the Gothenburg area in Sweden. My fine art work can be found at tiinapetersson.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.