Tema: när jag var liten…

Tema: När jag var liten

Jag slukar böcker i rekordfart och det känns ibland som om jag knappt hinner öppna dem innan jag är klar. Likadant var det när jag var liten. Då var det en lång väntan till att månadsboken från Bonniers damp ned i lådan. Lika glad som jag var när jag äntligen fick trycka ner näsan i boken och alla bokstäver lika ledsen var jag när jag efter en dag eller två hade kommit till sista bladet och bokstaven. Fantasins värld var alltid så mycket mer spännande och färggladare.

nar-jag-var-liten

 

På Flickr kan du se fler bidrag till teckningsutmaningen. Du kan också se dem på dessa bloggar:

viamarie.se
Jens Ryden
Emelie
Little Ms Frolic
Floramc
Nära Ögat
Anna Grundberg
Mattias Jönsson, informo
lisadarling
Cnanker
vajb.se
teckningstimmen
diid.se
josephinegraucob
Maja

Please follow and like us:

By Tiina

Porträtt– och Konstfotograf som bor söder om Göteborg. Mina konstbilder finns på tiinapetersson.se I'm a Fine Art and portrait Photographer who (for the most part) live and work in the Gothenburg area in Sweden. My fine art work can be found at tiinapetersson.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.