Vårpresent från mig till dig

Godmorgon! Fick en stund över igår och tänkte att jag skulle bjuda på ett par våriga omslagsbilder till din Facebooksida. De här fyra bilderna är “CC BY NC Tiina Petersson, alltså fria att ladda ned och sprida icke kommersiellt. Om du använder dig av bilderna skulle jag bli väldigt glad om du länkade till mig.

Ha en fortsatt trevlig lördag!

fb-nara ogat tiina-peterssonomslagsbild-FB-tulpan omslagsbild-FB-Krokusomslagsbild-FB-vitsippa-2

 

 

Please follow and like us:

By Tiina

Porträtt– och Konstfotograf som bor söder om Göteborg. Mina konstbilder finns på tiinapetersson.se I'm a Fine Art and portrait Photographer who (for the most part) live and work in the Gothenburg area in Sweden. My fine art work can be found at tiinapetersson.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.