Wisdom and innocence

wisdom and innocence
Wisdom and innocence

Att njuta av livet är för mig att inte begränsa mig själv till vad jag kan och inte kan göra. Det är istället att välja glädje, inspiration och mod. Modet att våga ta det första klivet framåt på en ny väg med ett barns nyfikenhet. Visst har jag grubblat fram och tillbaka över mina val men när jag verkligen har lyssnat till mitt innersta så har svaren kommit.

Så summerar jag livet så här långt så jag kan säga att min livsresa har gett mig insikt om att det inte finns något som jag inte klarar av ensam, även om det ibland är roligare om man är två. Mycket av det jag fann på mina nya stigar var bättre än de jag lämnade. Mina resa har gjort mig stark och jag vet att allt kommer att ordna sig så länge jag följer mitt hjärta.

På tal om livsglädje, idag är det åter dags att köra igång Fotosöndag. Första temat för hösten är “livsnjutning“. Fria vidder och fåglar symboliserar, för mig, att jag har chansen att välja vilka vägar jag vill vandra (= njuta av livet till fullo). Porträttet ovan blir därför mitt bidag till veckans tema.

Please follow and like us:

By Tiina

Porträtt– och Konstfotograf som bor söder om Göteborg. Mina konstbilder finns på tiinapetersson.se I'm a Fine Art and portrait Photographer who (for the most part) live and work in the Gothenburg area in Sweden. My fine art work can be found at tiinapetersson.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.