Illustration

En riktig cirkus

När jag började fundera på hur jag skulle tolka tema “hopp” (den översta) och “något riktigt tungt”(den understa)  gick mina tankar till en cirkus. Jag har inte varit på så många cirkusföreställningar i mitt liv men det är något lockande med det färgsprakande och glada spektaklet. Då menar jag inte riktigt den moderna dagens cirkus, vilket i och för sig är akrobatiskt och halsbrytande, utan en gammeldags med lindansare och svärdslukare. Lite som i filmen “Water for Elephants”.

hopp

nagot-tungt

 

Andra som är med i utmaningen:

viamarie.se
Jens Ryden
Emelie
Little Ms Frolic
Floramc
Nära Ögat
Anna Grundberg
Mattias Jönsson, informo
lisadarling
Cnanker
vajb.se
teckningstimmen
diid.se
josephinegraucob
Maja

Du kan också kika in på Flickr för att se fler bidrag till teckningsutmaningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.