Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig

Strax efter att jag postade morgonens inlägg blev jag utkastad ur huset av hantverkarna. Utan el, vatten och värme går det inte att vara hemma och jobba så jag fick ta tillflykt hemma hos svärmor och svärfar för dagen. Därför blev det heller inga bilder på rimfrosten som jag hade tänkt. Men imorgon är en annan dag, vi får se hur det blir då.

portrait no 30

Självporträtt nummer 31.

Please follow and like us:

By Tiina

Porträtt– och Konstfotograf som bor söder om Göteborg. Mina konstbilder finns på tiinapetersson.se I'm a Fine Art and portrait Photographer who (for the most part) live and work in the Gothenburg area in Sweden. My fine art work can be found at tiinapetersson.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.