Förflyttad i tiden – 7/365 pieces of me

Jag fick fundera en stund på vad jag ville göra för bild för dag sju. Var lite sugen på att ta på mig en vit klänning från 60-talet som har varit min mammas. Så när den väl var på kände mig lite förflyttad i tiden. Så det blev också temat för dag sju.

Bilden

På bilden står jag framför ett fönster. Det är eftermiddag och eftersom solen inte är uppe så länge på vinterhalvåret hade det redan börjat skymma. Så jag fick använda det lilla ljus som fanns till min fördel. För att få in en mer romantisk känsla fäste jag en aprikosfärgad blomma i håret.

Jag tycker att ansiktet i skugga ger mer känsla i bilden och ger en aura av mystik. Det gör inte heller något att bilden inte riktigt har fokus vid ögonen. Jag tycker att det bidrar till den gammeldags känslan i bilden, att jag en stund blev förflyttad i tiden.

Förflyttad i tiden -365PiecesOfMe ProjectDu kan se alla mina bilder i 356-projektet på Flickr eller här på min blogg.

 

Please follow and like us:

By Tiina

Porträtt– och Konstfotograf som bor söder om Göteborg. Mina konstbilder finns på tiinapetersson.se I'm a Fine Art and portrait Photographer who (for the most part) live and work in the Gothenburg area in Sweden. My fine art work can be found at tiinapetersson.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.