Ny hemsida och blogg för Nära ögat

header-Nara ogatI och med att jag startade mitt företag Nära ögat tyckte jag att det var dags att min hemsida och blogg fick nya kläder. Efter lite svett och tårar blev det en ny vårkostym. Ny layout och färg är väl det som syns tydligast men även innehållsmässigt har det skett ändringar. Under rubriken Nära ögat hittar du till exempel min portfolio.

Det kommer att bli några småändringar till på Nära ögat men i stort så är sidan klar. Jag skulle bli väldigt glad för feedback så kommentera gärna!

 

Uppdatering: Det verkar som det har blivit något knas med vissa inlägg så att bilder har försvunnit. Men jag jobbar på det! 

Uppdatering 2. Tyvärr har det också försvunnit kommentarer. Senast de som skrevs i dag (5/3). 🙁

 

Please follow and like us:
Published
Categorized as Uppdrag

By Tiina

Porträtt– och Konstfotograf som bor söder om Göteborg. Mina konstbilder finns på tiinapetersson.se I'm a Fine Art and portrait Photographer who (for the most part) live and work in the Gothenburg area in Sweden. My fine art work can be found at tiinapetersson.com

4 comments

  1. Nä men så roligt! Den här sidan är så snygg! Mycket vacker portfolio Ett stort Lycka till med företaget!

    Jag har också tänkt göra en hemsida och den här faller mig i smaken 🙂 Har sett den hos en annan tjej innan och blev superkär i sidans upplägg. Var hittar man verktygen till den?

    kram till dig!

    Ps, kommentaren igår handlade om de härliga bilderna du visat på bloggen… jag blir så lyckligt glad när jag ser dem 🙂 Tack för den känslan *ler*

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.