30 utmaningar – 30 illustrationer

trio

För teckningsutmaningen under februari gjorde jag hela 30 illustrationer. Jag hoppas att jag har bjudit dig på ett leende eller två med mina teckningar. Själv har jag i alla fall blivit glad över att rita dem. Men nu har färgen sinat i pennan så det blir inte några dagliga barnsliga, tokiga och färglada teckningar här på bloggen på ett tag. Men det ryktas från säkra källor att det blir en ny utmaning i april! Du kanske vill hänga på då? Jag meddelar när vi kör igång!

Här följer en bildkavalkad på samtliga av mina bidrag till teckningsutmaning 2.

 

Please follow and like us:

By Tiina

Porträtt– och Konstfotograf som bor söder om Göteborg. Mina konstbilder finns på tiinapetersson.se I'm a Fine Art and portrait Photographer who (for the most part) live and work in the Gothenburg area in Sweden. My fine art work can be found at tiinapetersson.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.