Tillbaka till allvaret och det roligaste jag vet

5d

Nu är det dags att ta på sig skorna och börja jobba igen efter en underbar och lång ledighet. Vädret har varit helt fantastiskt och nu känner jag en oerhörd lust att fortsätta där jag slutade. Inte för att jag har varit helt ledig, har jobbat lite då och då men nu kör jag igång på heltid igen.

Jag har mycket planer för hösten och det känns otroligt inpirerande att återigen sätta sig framför datorn och bakom min kära kamera på allvar.

Please follow and like us:

By Tiina

Porträtt– och Konstfotograf som bor söder om Göteborg. Mina konstbilder finns på tiinapetersson.se I'm a Fine Art and portrait Photographer who (for the most part) live and work in the Gothenburg area in Sweden. My fine art work can be found at tiinapetersson.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.