Topp 9 2019 på Instagram @tiinapetersson

Följer du mig på Instagram? Jag har ett par konton där jag visar bilder från mitt liv och mitt arbete. Det konto som jag är mest aktiv på är @tiinapetersson och där hamnade flertalet av mina SUP-bilder från i våras som topp 9 favoriter. Lite skevt att så många av dem hamnade där då det tyvärr inte blev så många turer till havet som jag hade hoppats under sommaren. Men det är intressant att se vilka bilder som andra gillar mest. Och de är inte de som man själv tycker mest om.

Annars visade jag många bilder på blommor och mycket virkning i mitt flöde under 2019. Det är det som är roligast med Instagram, att kunna se tillbaka och se vad som har hänt under året. Det blir lite som som en bilddagbok även om jag inte alltid postar just dagen som något har hänt. Och nu väntar ett nytt spännande år och nya utmaningar med nya bilder som visar #dethärlivet

Förutom @tiinapetersson där jag visar naturbilder och annat som gör mig glad kan du se mina konstbilder på @tiinapetersson_photography.

Please follow and like us:

By Tiina

Porträtt– och Konstfotograf som bor söder om Göteborg. Mina konstbilder finns på tiinapetersson.se I'm a Fine Art and portrait Photographer who (for the most part) live and work in the Gothenburg area in Sweden. My fine art work can be found at tiinapetersson.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.