Det känns som man svävar – Paddle boarding eller SUP som det också heter

Det var ett tag sedan jag skrev här. Stängde av bloggen för att jag tröttnade. För vem läser här tänkte jag och jag hade helt tappat lusten. Men nu har en liten gnista tänts. Sociala medier har jag lite tröttnat på så jag tänkte se i fall det här är kul igen. Den som väntar får se…

Men i alla fall… Det var inte det jag skulle skriva om utan SUP eller paddle boarding jag tänkte visa lite bilder ifrån. Har sedan länge sett bilder på det på sociala medier och dagdrömde om hur coolt det var att kunna suppa. Att känna friheten. Att ta med sig en bräda ut på vattnet. Varsomhelst.

Och visst blir man sådär 23 igen när man testar en ny sport? Och 23 är jag. I varje fall i hjärtat och huvudet så why not go for it. Så utan att ha testat innan om det var något för mig så kanske det var lite att köpa grisen i säcken. Men i mitt huvud så var det inte det. Det var helt fantastiskt i mina fantasier. Så köpte vi oss ett par brädor och gav oss ut.

Och det var helt så där magiskt och fantastiskt som jag fantiserade om. Det känns som man svävade över en ny värld. Det var stilla och så vackert så det nästan gjorde mot i hjärtat. Vilken upplevelse det är att komma nära naturen. Det blir liksom på ett helt annat sätt än man är van vid. Första dagen var det nästan helt spegelblankt och jag såg mängder med maneter under vattenytan, och så fågelliv så klart, ovan ytan.

Lite som bambi på hal is var det när vågorna var lite större dag två. Dels pga av vinden och sedan båtarna som togs ut på lustturer då solen tittade fram dag två. Men då fick jag lite träning att gå ner på knä på brädan.

Om jag är såld på det här med SUP? Åh, ja! Helt klart, 23 som jag är. <3

“Surf on”!
Tiina

Please follow and like us:
Published
Categorized as Natur Tagged

By Tiina

Porträtt– och Konstfotograf som bor söder om Göteborg. Mina konstbilder finns på tiinapetersson.se I'm a Fine Art and portrait Photographer who (for the most part) live and work in the Gothenburg area in Sweden. My fine art work can be found at tiinapetersson.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.