Utställning i Hjo

Snart är det dags igen, jag har en ny utställning på gång. Denna gången blir det i Hjo kyrka 7-9 juni. Och inte nog med det. Jag kommer också vara med i samlingsutställningen på Kulturhuset i Hjo.

Så en egen utställning, och en delad. Helt OK start på sommaren som jag ser det. Båda utställningarna är i alla fall en del av pingstens konstrunda i Hjo. Så varmt välkommen ifall du har vägarna förbi.

Du kan läsa liiite mer på min andra sida som är tillägnad mitt konstfotograferande: tiinapetersson.com. Där kan du också se lite från förra sommarens utställning i Skövde.

En bild från förra året inifrån kyrkan när en annan fotograf visade.
Please follow and like us:

By Tiina

Porträtt– och Konstfotograf som bor söder om Göteborg. Mina konstbilder finns på tiinapetersson.se I'm a Fine Art and portrait Photographer who (for the most part) live and work in the Gothenburg area in Sweden. My fine art work can be found at tiinapetersson.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.