365 pieces of me, dag 4

För dag 4 av 365 pieces of me beslöt jag mig för att leka med ljus eftersom det var ett fint vinterljus som strömmade in genom fönstret härhemma. Först hade jag tänkt mig att bilden skulle bli svartvit men jag ångrade mig snabbt till förmån för bilden nedan.

selfportrait Tiina Petersson 4/365

Please follow and like us:

By Tiina

Porträtt– och Konstfotograf som bor söder om Göteborg. Mina konstbilder finns på tiinapetersson.se I'm a Fine Art and portrait Photographer who (for the most part) live and work in the Gothenburg area in Sweden. My fine art work can be found at tiinapetersson.com

2 comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.