Att visa en bit av sin själ

Det är konstigt det här. Att jag börjat visa bilder på mig själv, jag har varit rätt restriktiv med det tidigare. Dels på grund av kontroll men också för att jag är kameraskygg. Jag brukar vara personen som håller kameran och tar kort på andra medan jag duckar undan när någon annans kameraobjektivet kommer min väg. Så detta är nytt för mig.

Så ja, jag är lite obekväm, undrar om jag kommer att vänja mig? Men detta är en del i allt det nya som väntar. Jag tar språnget och hoppar.

naraogat-eyes

Please follow and like us:

By Tiina

Porträtt– och Konstfotograf som bor söder om Göteborg. Mina konstbilder finns på tiinapetersson.se I'm a Fine Art and portrait Photographer who (for the most part) live and work in the Gothenburg area in Sweden. My fine art work can be found at tiinapetersson.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.