Categories
Konstfoto

Krackelerad fasad

Jag är inne i en kreativ bubbla just nu och har börjat mixtra mitt utryckssätt med fotomontage och textur. Det kanske bara är en fas jag måste ta mig i genom i min utveckling men ett steg jag känner att jag måste ta.

Jag har tusen och en bilder i huvudet som jag under en lång tid funderat kring hur jag få fram. När jag sedan hittade Brooke Shadens fotografier och innan dess Maggie Taylors konst var det något som klickade. Det är något i deras surrealistiska verk som jag fullkomligt älskar. Så varför inte utforska det och göra min grej av det hela?

Men jag kommer inte att sluta ta “vanliga” foton och porträttbilder för det är bland det roligaste jag vet! Istället ger jag mig själv en möjlighet att utveckla, skapa och att fånga drömmar och bilder som finns i min tankevärld.

Krackelerad fasad
Porträtt 42
365 Pieces of me

På min Flickr-sida kan du se samtliga porträtt till mitt självporträttsprojekt.

Please follow and like us:

2 replies on “Krackelerad fasad”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.